LugerForum Discussion Forums my profile | register | faq | search
upload photo | donate | calendar

Go Back   LugerForum Discussion Forums > Announcements & Help > Site Technical Help or Site Feedback

Reply
Thread Tools Display Modes
Unread 04-03-2018, 11:41 AM   #1
shelly
User
 
Join Date: Dec 2003
Location: Harpers Ferry, WV
Posts: 12
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default posting a WTS

I think that I may have posted a WTS for a S&W. It didn't show up on the WTS thread but there is a "2:12 PM" note next to the posting when I see it on a "Shelly" search. Is there a lag time for posts to appear? Shelly
__________________
shelly

Last edited by shelly; 04-05-2018 at 11:28 AM. Reason: posted in the WTB section. Whoops
shelly is offline   Reply With Quote
Unread 04-03-2018, 02:12 PM   #2
Edward Tinker
Super Moderator
Eternal Lifer
LugerForum
Patron
 
Edward Tinker's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: North of Spokane, WA
Posts: 15,899
Thanks: 1,974
Thanked 4,483 Times in 2,070 Posts
Default

if you are brand new, it needs to be approved
Edward Tinker is offline   Reply With Quote
The following member says Thank You to Edward Tinker for your post:
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 02:54 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2023, Lugerforum.com