LugerForum Discussion Forums my profile | register | faq | search
upload photo | donate | calendar

Go Back   LugerForum Discussion Forums > Announcements & Help > Site Technical Help or Site Feedback

Reply
Thread Tools Display Modes
Unread 03-13-2022, 10:14 AM   #1
sdmark777
User
 
sdmark777's Avatar
 
Join Date: Apr 2018
Posts: 201
Thanks: 450
Thanked 434 Times in 111 Posts
Default Problem staying logged in

Anyone else having this problem. Started a few days ago and persists. Luger Forum does not stay logged in. Even though I check remember me. I go to the message board and bring up a thread. Then when I click back on message board it has everything locked, so I have to log in every time! Very frustrating. I completely exited Luger Forums and tried all over again. I still makes me log in every time I click message board.
sdmark777 is offline   Reply With Quote
Unread 03-13-2022, 10:19 AM   #2
Mac Cat
Lifer
Lifetime Forum
Patron
 
Mac Cat's Avatar
 
Join Date: Apr 2015
Location: Austin, Texas
Posts: 466
Thanks: 1,477
Thanked 279 Times in 165 Posts
Default

Yes. It seems to be up and down a lot this week more than usual.
Mac Cat is offline   Reply With Quote
Unread 03-13-2022, 10:26 AM   #3
sdmark777
User
 
sdmark777's Avatar
 
Join Date: Apr 2018
Posts: 201
Thanks: 450
Thanked 434 Times in 111 Posts
Default

Thanks, I have not experienced this issue before very frustrating. Thought it might be a Russian hack!
sdmark777 is offline   Reply With Quote
Unread 03-13-2022, 10:49 AM   #4
jeb111
Patron
LugerForum
Patron
 
Join Date: May 2018
Location: wyoming
Posts: 194
Thanks: 456
Thanked 199 Times in 84 Posts
Default

Same going on with me. Just started a few days ago.
Jim
jeb111 is offline   Reply With Quote
Unread 03-13-2022, 01:03 PM   #5
sheepherder
Lifer
Lifetime Forum
Patron
 
sheepherder's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: ...on the 'ol Erie Canal...
Posts: 8,138
Thanks: 1,359
Thanked 4,324 Times in 2,291 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by jeb111 View Post
Same going on with me. Just started a few days ago.
Jim
LugerForum was down a few days ago, for some time [hours?]. I put it down to John D. maintenance...

May have a slight glitch now...I had to sign in to make this post, unusual for me...I had logged in as usual this morning w/no problem...
__________________
I like my coffee the
way I like my women...
...Cold and bitter...
sheepherder is offline   Reply With Quote
Unread 03-13-2022, 01:22 PM   #6
Edward Tinker
Super Moderator
Eternal Lifer
LugerForum
Patron
 
Edward Tinker's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: North of Spokane, WA
Posts: 15,739
Thanks: 1,727
Thanked 4,184 Times in 1,961 Posts
Default

Not affecting me, usually this is an issue with your cookies.
Clear all the cookies for the site, if you clear ALL cookies, you'll have to sign in.

Clear cookies, restart, sign in
Edward Tinker is offline   Reply With Quote
Unread 03-13-2022, 03:51 PM   #7
aldo35
User
 
aldo35's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Location: Northern GA
Posts: 271
Thanks: 1,866
Thanked 120 Times in 59 Posts
Angry delete cookies

I deleted rowsing history and cookies still problem
aldo35 is offline   Reply With Quote
Unread 03-13-2022, 04:32 PM   #8
jeb111
Patron
LugerForum
Patron
 
Join Date: May 2018
Location: wyoming
Posts: 194
Thanks: 456
Thanked 199 Times in 84 Posts
Default

working fine for me now
jeb111 is offline   Reply With Quote
Unread 03-13-2022, 06:37 PM   #9
cirelaw
Lifer
Lifetime Forum
Patron
 
Join Date: Dec 2003
Location: PORT ST LUCIE, FLORIDA
Posts: 12,001
Thanks: 5,997
Thanked 3,892 Times in 2,078 Posts
Default

Working Now~ TKS you both!
cirelaw is online now   Reply With Quote
Unread 03-13-2022, 07:47 PM   #10
Mac Cat
Lifer
Lifetime Forum
Patron
 
Mac Cat's Avatar
 
Join Date: Apr 2015
Location: Austin, Texas
Posts: 466
Thanks: 1,477
Thanked 279 Times in 165 Posts
Default

Yeah, it's been fine for the last few days, so I figured it was some maintenance.
No worries, here.

Thanks for all of you who volunteer and for the WebMaster - I appreciate your talents and time.
Mac Cat is offline   Reply With Quote
Unread 03-13-2022, 08:28 PM   #11
kkiley
User
 
kkiley's Avatar
 
Join Date: Sep 2012
Location: maryland
Posts: 26
Thanks: 29
Thanked 13 Times in 9 Posts
Default

Yes has been happening for the last two days ?
kkiley is offline   Reply With Quote
Unread 03-15-2022, 03:26 PM   #12
MikeP
Patron
LugerForum
Patron
 
MikeP's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: ILL
Posts: 675
Thanks: 34
Thanked 433 Times in 190 Posts
Default

Same-same for me. Not going to get upset over it.
MikeP is offline   Reply With Quote
Unread 03-15-2022, 04:55 PM   #13
John D.
Administrator
& Site Owner
LugerForum
Patron
 
Join Date: Jun 2002
Location: A Little NE of Somewhere...
Posts: 2,646
Thanks: 436
Thanked 502 Times in 125 Posts
Default

I think it's because certain browsers don't like the auto switch from a non-secure to a secure site...?

When I saw this thread - I had a good "head scratch" trying to figure it out - but, when I opened it up with the "www" link - it didn't swap over automatically.??

Soooo. I just added a few lines of text to the HTTPS redirect code - and let me know in this thread - if you have any further issues, OK? You should see a padlock - or "secure" or whatever your browser shows as a "secure site, regardless of how you come into the site/forums (yes - there are multiple entry points), as to be expected with a site that has been around for over twenty years

My best to all...!

John D.
John D. is online now   Reply With Quote
The following member says Thank You to John D. for your post:
Unread 03-15-2022, 05:03 PM   #14
Mac Cat
Lifer
Lifetime Forum
Patron
 
Mac Cat's Avatar
 
Join Date: Apr 2015
Location: Austin, Texas
Posts: 466
Thanks: 1,477
Thanked 279 Times in 165 Posts
Default

Thanks John.
I just refreshed my browser and confirmed it's got the padlock (secure) !
(Mac OS 12.x Monterey with Safari 15.3, Chrome ver 99.0.4844.51, and Firefox 97.0)
All current.

I wasn't getting kicked out, I was having trouble getting logged in, but that was last week.
I haven't had any hiccups this week.

Cheers!
Mac Cat is offline   Reply With Quote
The following 2 members says Thank You to Mac Cat for your post:
Unread 03-15-2022, 05:09 PM   #15
John D.
Administrator
& Site Owner
LugerForum
Patron
 
Join Date: Jun 2002
Location: A Little NE of Somewhere...
Posts: 2,646
Thanks: 436
Thanked 502 Times in 125 Posts
Default

Thanks buddy!! Glad it's working for you - and hopefully the others in this thread as well...

Yep - a few days ago when the ISP had an issue with a router upstream, I figured "it was time" to drop the new code into the forum/community... While I wish there wasn't a hiccup in it, I guess there was for a few?

Anywho - again - thanks for the feedback and encouragement Mac Cat!

John
John D. is online now   Reply With Quote
Unread 03-15-2022, 06:49 PM   #16
sdmark777
User
 
sdmark777's Avatar
 
Join Date: Apr 2018
Posts: 201
Thanks: 450
Thanked 434 Times in 111 Posts
Default

I cleared cookies, did not work. What ever you did John fixed it! I logged out, logged in and all is back to normal. Thanks, Mark
sdmark777 is offline   Reply With Quote
The following member says Thank You to sdmark777 for your post:
Unread 03-15-2022, 06:58 PM   #17
John D.
Administrator
& Site Owner
LugerForum
Patron
 
Join Date: Jun 2002
Location: A Little NE of Somewhere...
Posts: 2,646
Thanks: 436
Thanked 502 Times in 125 Posts
Default

Perfect - thanks Mark!!

I've got finger's x'ed that the forced browser swap from non-secured to secured will work for all - and glad it worked for you!

Any thanks for the feedback and input, Mark!

John D.
John D. is online now   Reply With Quote
Unread 03-15-2022, 07:11 PM   #18
sheepherder
Lifer
Lifetime Forum
Patron
 
sheepherder's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: ...on the 'ol Erie Canal...
Posts: 8,138
Thanks: 1,359
Thanked 4,324 Times in 2,291 Posts
Default

I had not even noticed it was https// now instead of http//...But Seamonkey [Mozilla] 2.53.11 swapped seamlessly...Or so it seems...But I will replace my bookmark anyway...
__________________
I like my coffee the
way I like my women...
...Cold and bitter...
sheepherder is offline   Reply With Quote
The following 2 members says Thank You to sheepherder for your post:
Unread 03-15-2022, 07:21 PM   #19
John D.
Administrator
& Site Owner
LugerForum
Patron
 
Join Date: Jun 2002
Location: A Little NE of Somewhere...
Posts: 2,646
Thanks: 436
Thanked 502 Times in 125 Posts
Default

Thanks for the info sheepherder..!

Hopefully, no one else is stuck in the crack between http and https - or so I hope..?!

Anyway...

John D.
John D. is online now   Reply With Quote
Unread 03-16-2022, 12:53 AM   #20
MikeP
Patron
LugerForum
Patron
 
MikeP's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: ILL
Posts: 675
Thanks: 34
Thanked 433 Times in 190 Posts
Default

Working foe me, now.
MikeP is offline   Reply With Quote
The following 3 members says Thank You to MikeP for your post:
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 06:03 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2022, Lugerforum.com